Groepsuitje op het water
In het mooie 's-Hertogenbosch
Team building
Leuk, actief rondvaren in en om 's-Hertogenbosch

Rondvaart ik  hou van Holland

Home  / Groepsuitje  ‘s-Hertogenbosch

Familie ,bedrijfsuitje of teamuitje in Den Bosch

Familie , bedrijfsuitje of teamuitje in Den Bosch? Een uitje aan boord van een van onze schepen is iets waar iedereen blij van wordt. Ontdek een origineel uitje op een van onze schepen . Met zekerheid iets wat u georganiseerd heeft en waar nog lang positief over nagepraat wordt. Varen is een feestje! Ontdek het zelf.

Test de kennis over ons eigen Holland onder u gasten.

Zodra u aan boord stapt wordt het al leuk en daarna wordt het alleen maar leuker. Terwijl buiten de stadsgezichten aan u voorbij trekken, gaan u en uw gasten samen genieten van de vaartocht en het spelletje ik hou van Holland. Wie heeft de meeste parate kennis over ons land. Leuke dwaze situaties maken het geheel compleet en men zal er met zekerheid nog lang over napraten.

Hou van Holland

Hou van Holland boot

Prijs

  • € 37,50 per persoon

Aantal personen

  • 20-100 personen

Vaartijd

  • 2 uur.

Maatwerk maakt het nog leuker!

U kunt kiezen uit een aantal arrangementen maar we vinden het nog leuker om een uniek bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje in Den Bosch speciaal voor jullie te ontwikkelen. Van passieve tot actieve bedrijfsuitjes vanaf 25 personen. Daag ons maar uit. We houden er van.

Ga rond de tafel met Kapitein Dirk Wolthuis. Hij ontwikkelt aan de hand van uw wensen, wat u leuk en juist niet leuk vindt een uniek arrangement voor u en uw mensen.

dirk1

Kapitein Dirk Wolthuis

tim1

Bootsman Tim Wolthuis

073-631 20 48
info@rederijwolthuis.nl

Start typing and press Enter to search