Borrelboot
Den Bosch
Borrelboot
Den Bosch
Borrelboot
Den Bosch

Borrelboot ‘s-Hertogenbosch

Home  /  Groepen / Borrelboot arrangement

Borrelboot ‘s-Hertogenbosch  : gezellig groepsuitje

Borrelboot Den Bosch? Een groepsuitje aan boord van een van onze schepen is iets waar iedereen blij van wordt. Ontdek een origineel groepsuitje waar nog lang positief over nagepraat wordt. Varen op de Borrelboot Den Bosch is een feestje! Ontdek het zelf.

Origineel uitje samen met uw gezelschap: Borrelboot Den Bosch

Borrelboot Den Bosch is een groepsuitje op een van onze schepen in Den Bosch. Zodra u aan boord stapt wordt het al leuk en daarna wordt het alleen maar leuker. Terwijl buiten de stadsgezichten aan u voorbij trekken, gaan u en uw prive-gezelschap samen genieten van de Borrelboot Den Bosch.

Op de borrelboot kunt u en uw gezelschap genieten van een open (Hollandse) bar. U wordt voorzien van heerlijke hapjes en als het lekker weer is kunt u lekker genieten op het bovendek van de Ouwe Dirk.

Borrelboot Den Bosch is een gezellige middag. Daarnaast kun u er een echt persoonlijk feest van maken door uw muziek mee te nemen. U kunt bijvoorbeeld uw mobiel aansluiten op ons audiosysteem of een USB-stick met muziek aanleveren. Alles onder toeziend oog van Kapitein Dirk en bootsman Tim Wolthuis natuurlijk.

20190419_162003

PRIJZEN

  • € 32,00 per persoon

AANTAL PERSONEN

  • 20-100 personen

VERTREKTIJD

  • Op verzoek

DUUR

  • 2 UUR

ROUTE

  • St. Janssingel, citadel, de oliemolen, het oude handelscentrum: de Smalle Haven, Engelen en St. Janssingel.

Borrelboot Den Bosch

De borrelboot is altijd een succes voor prive groepen. In een gezellige sfeervolle locatie is het een feestje om gezellig samen te zijn onder genot van een drankje en een hapje. Boek nu en laat ons uw uitje verzorgen !

Maak hier uw Borrelboot aanvraag

Gewenste vaardatum: Het gehele jaar door mogelijk (bij beschikbaarheid) (*)

Afvaartijd: 18.00 uur ( op verzoek ook andere tijden mogelijk)

Aantal personen ( min 20 pers) (*)

Uw naam (*)

Uw telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Opmerking( afwijkende vaartijd bijv):

[recaptcha]

Maatwerk maakt het nog leuker!

U kunt kiezen uit een aantal arrangementen maar we vinden het nog leuker om een uniek bedrijfsuitje, teamuitje, personeelsuitje of groepsuitje in Den Bosch speciaal voor jullie te ontwikkelen. Van passieve tot actieve groepsuitjes vanaf 25 personen. Daag ons maar uit. We houden er van.

Ga rond de tafel met Kapitein Dirk Wolthuis. Hij ontwikkelt aan de hand van uw wensen, wat u leuk en juist niet leuk vindt een uniek arrangement voor u en uw gezelschap.

dirk1

Kapitein Dirk Wolthuis

tim1

Bootsman Tim Wolthuis

073-631 20 48
info@rederijwolthuis.nl

Start typing and press Enter to search