Bossche PupQuiz

De Enige Echte Varende Bossche PubQuiz.

Laatste op 30 oktober 2020 .

Mail naar info@rederijwolthuis.nl voor deelname

Kosten: €24.95

Geniet samen met elkaar op het water

Prive te boeken vanaf 20 personen.

Prachtige vaarroute omgeving Den Bosch

Ontdek Den Bosch en de prachtige omgeving vanaf het water.

2 uur lang genieten op het Bossche water

En dit voor slechts €24.95 per persoon. Inclusief een borrelplankje.

Wat is het precies?

Een PubQuiz varend over de Bossche wateren, Gezellig met een borrel & borrelplankje vragen beantwoorden met je team, spelend tegen andere teams.

Wat krijg je er voor terug?

Nieuwe kennis over de mooie stad ’s-Hertogenbosch en een hele gezellige avond met je team aan boord van het schip de ‘’Ouwe Dirk’’, een lekkere borrelplank & het winnende team krijg een fles Bubbels & een wisselende voucher om het mee te vieren!

Voor wie is het?

Voor bedrijven, clubs, teams, gezinnen & jongeren die allemaal iets met Den Bosch te maken hebben.

Wat ervaar je als je mee gaat?

Een rondvaart met ons nostalgische schip de ‘’Ouwe Dirk’’ over de Dommel, Dieze, Ertveldplas en door de binnenhaven van ’s-Hertogenbosch gevaren door Kapitein Dirk Wolthuis. Terwijl het schip langs de mooie pandjes in de binnenhaven, langs de Heus (koudijs) of op de Ertveldplas vaart presenteert Eline Plaum de Pubquiz aan de gasten.

Waarom doen wij dit?

Om in deze tijden ook de Bosschenaren te bereiken, om ze een nieuwe unieke varende ervaring te geven & ze nog iets leuks bij te leren over onze eigen mooie stad!

Over Rederij Wolthuis

Dirk Wolthuis

Dit jaar bestaat het bedrijf 40 jaar en in 1993 heb ik het bedrijf overgenomen van mijn ouders. En nu staat mijn zoon te trappelen om op termijn in mijn voetsporen te treden. Hoe mooi is dat?

 

Tim Wolthuis

Varen en koken is vanaf mijn jeugd al mijn passie. Ik neem jullie graag mee en draag deze passie graag aan jullie over. Tot snel?

Klaar voor de leukste Pupquiz?

Start typing and press Enter to search