Vesting Rondvaart
Beleef de stad vanaf het water
's-Hertogenbosch
Beleef de vesting met zijn bruggen en bouwwerken

Speciale rondvaarten

Home  /  Rondvaart /  Specials

Rondvaart door ‘s-Hertogenbosch ; één van de oudste steden van Nederland

Beleef nu het prachtige ‘s-Hertogenbosch vanaf het water met een rondvaart op ons nostalgische schip de “Ouwe Dirk”. ‘s-Hertogenbosch kent een rijke historie als belangrijk handelsknooppunt door de jaren heen. Tijdens onze rondvaart laten we deze dan ook graag aan u zien. We vertrekken met de “Ouwe Dirk” vanaf de Dommel aan de St. Janssingel en vervolgen onze route over de verbindingsrivier de Dieze.

Op onze rondvaart ‘s-Hertogenbosch route passeren we de mooie citadel, de oliemolen en het oude handelscentrum: de Smalle Haven. Na de rondvaart door ‘s-Hertogenbosch centrum verlaten we de stad en varen we door het prachtige buitengebied richting de Ertveldplas . Na het bezichtigen van het mooie buitengebied beëindigen we onze tocht weer op de Dommel. De rondvaart zal ongeveer één uur duren.

Rondvaart met een consumptie, Bossche Bol, lunch, High Tea of borrelplankje.

Vanaf seizoen 2020 is de rondvaart standaard met een versnapering aan boord. Door de rondvaart in combinatie met de door u gekozen lekkernij is het met zekerheid puur “varend” genieten.  Daarnaast is voor groepen het verzorgen van een lunch ook geen probleem!

Specials

Kapitein Dirk Wolthuis

Specials

Bootsman Tim Wolthuis

073-631 20 48
info@rederijwolthuis.nl

Start typing and press Enter to search