Vrijdag middag borrel boot

De Enige Echte Vrij-Mi-Boot waarbij je écht geniet op de Ouwe Dirk!

Op de volgende data: 

Vrijdag 18 september (nu te reserveren)
Vrijdag 2 oktober

Kosten: €35 p.p.

Geniet samen met elkaar op het water

Diverse data in september en oktober 2020. Schrijf je direct in!

Prachtige vaarroute omgeving Den Bosch

Ontdek Den Bosch en de prachtige omgeving vanaf het water.

Diverse drankjes en heerlijk eten

En dit voor slechts €35 per persoon. (opstappen om 17:30).

Wat is het precies?

Een varende Vrijdag middag borrel, Gezellige met een borrel & Beats van Kevanova, varend over de Bossche wateren op ons prachtige schip de ‘’Ouwe Dirk’’

Wat krijg je er voor terug?

Een Gezellige middag/avond op het water, een lekker broodje Beefburger of Hotdog, 3 consumpties & je wordt ontvangen met bubbels.

Voor wie is het?

Voor iedereen die na zijn werk op vrijdag met zijn collega’s of vrienden het weekend goed wilt inluiden (18+), bedrijfsuitjes & vriendenclubs.

Wat ervaar je als je mee gaat?

Een rondvaart met ons nostalgische schip de ‘’Ouwe Dirk’’ over de Dommel, Dieze, Ertveldplas en door de binnenhaven van ’s-Hertogenbosch gevaren door Kapitein Dirk Wolthuis. Terwijl het schip langs de mooie pandjes in de binnenhaven, langs de Heus (koudijs) of op de Ertveldplas vaart, tijdens de borrel hoor je de beats van Kevanova, en op het achterdek staat onze Chef-kok Tim Wolthuis een lekker broodje voor u klaar te maken.

Waarom doen wij dit?

Omdat er geen betere plek is dan op het water met Rederij Wolthuis, je weekend in te luiden met je vrienden of collega’s, met een borrel en een broodje beefburger!

Over Rederij Wolthuis

Dirk Wolthuis

Dit jaar bestaat het bedrijf 40 jaar en in 1993 heb ik het bedrijf overgenomen van mijn ouders. En nu staat mijn zoon te trappelen om op termijn in mijn voetsporen te treden. Hoe mooi is dat?

 

Tim Wolthuis

Varen en koken is vanaf mijn jeugd al mijn passie. Ik neem jullie graag mee en draag deze passie graag aan jullie over. Tot snel?

Start typing and press Enter to search